Activiteitenaanbod 2022

Inleiding

Hier staan de activiteiten die georganiseerd worden in Castricum, Akersloot en Limmen.

Aanbod

Feestelijke beweegactiviteit 

Voor volwassenen en senioren
Tijdens de feestdagen zitten veel mensen stil en genieten ze van verschillende lekkernijen. Hoe lekker is het dan om vóór de kerst met elkaar nog even te bewegen? Vandaar dat wij een beweegmiddag voor volwassenen organiseren op donderdag 22 december. Tijdens deze middag gaan we buiten bootcampen en wandelen. Uiteraard drinken we ook nog een bakje koffie of thee. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau! Het draait vooral om de gezelligheid! Bent u er ook bij?

Klik hier om u aan tem melden

Sportfit groep 5-8

Van jongs af aan veel bewegen is ontzettend belangrijk. De leus luidt niet voor niets; jong geleerd is oud gedaan. Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland na schooltijd een keer per week Sportfit, een gratis beweegles voor basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 uit Castricum, gaat organiseren. Een extra gymles dat wilt toch ieder kind?

Sportfit is een beweegles waar kinderen wekelijks verschillende sporten en spellen kunnen beoefenen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen er achter komen welke sport zij leuk vinden. Plezier en samenwerken staan tijdens de lessen centraal. Er is op spelenderwijs ook aandacht voor een gezonde leefstijl.  

De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. De eerste sportfit les is op donderdag 3 november. Tot aan de kerstvakantie wordt er les gegeven onder begeleiding van de buurtsportcoach.

Klik hier om je aan te melden

Gym Extra groep 3-8

Kinderen uit de gemeente Castricum die willen werken aan hun motorische vaardigheden en meer zelfvertrouwen willen krijgen op het gebied van bewegen kunnen zich aanmelden voor Gym-Extra. Deze les is elke woensdagmiddag. Klik hier om je aan te melden

Vakantie-activiteiten voor kinderen

Iedere schoolvakantie organiseert Team Sportservice Kennemerland gratis vakantie-activiteiten voor basisschoolleerlingen die in Castricum, Akersloot, Limmen, de Woude wonen of naar school gaan. Hier vind je meer informatie over deze activiteiten.